Receptor pomoże Ci w szybkim czasie wprowadzić receptury oraz zapewnić powtarzalność produkcji nawet bez doświadczonych ciastowych.
"Nie chcę, aby to faktycznie brzmiało jak lokowanie produktu. Jestem po prostu zadowolony. Po tych wszystkich latach naprawdę nie chciałbym, aby mi ktoś go zabrał. Jeśli ktoś ma z tym problem, albo się zastanawia, to nie zastanawiajcie się."
"Mogę powiedzieć, że odczuwalny jest wzrost jakości produktów, a także docierają do mnie pozytywne opinie klientów. Cieszy także dyspozycyjność serwisu Ai-Solution, są pomocni w razie problemu"
Receptor został zaprojektowany zarówno dla małej rodzinnej, rzemieślniczej piekarni, jak i dużej piekarni przemysłowej, przynosząc ogromne korzyści każdej z nich. Znakomicie radzi sobie w trudnych warunkach panujących na produkcji, a szczególnie z wysoką temperaturą i wilgotnością oraz zapyleniem.
„Dzięki wykorzystaniu urządzenia wagowego nabraliśmy pewności, że klient otrzyma w piekarni zawsze niezmienny wypiek. Dodatkowo pokazały się oszczędności w surowcach ”
Receptor, to urządzenie, które potrafi reagować na warunki panujące w piekarni oraz – na podstawie zebranych, istotnych dla jakości wyrobu, parametrów surowców i półproduktów, w czasie rzeczywistym podczas produkcji – modyfikować recepturę tak, aby wyrób był zawsze taki sam.
„Widzę po pracownikach, że łatwiej im się pracuje. Czyli oprócz oszczędności, zauważam zadowolenie pracownika obsługującego urządzenie. Chwalę ten zakup i polecam”
„Priorytetem było uzyskanie powtarzalności produktu, gdzie przy zmianach kadrowych PSS Społem mamy pewność, że klient kupi ten sam produkt”
RECEPTOR 2.0 prowadzi pracownika „za rękę” od samego początku procesu, tj. od przyjęcia surowców na magazyn, poprzez ich wydanie na produkcję, tworzenie ciasta oraz pieczenie, aż po magazynowanie produktu gotowego. Stopień automatyzacji powoduje, że nawet niewykwalifikowany pracownik (albo obcokrajowiec), będzie w stanie wykonać poprawnie, w sposób powtarzalny, udany wypiek.
Wszystkie prawa zastrzeżone Ai-Solution 2022.