Opinie naszych klientów

Piekarnia Młyn w Olecku

Bogdan Smolorz, Gluten Free Bakery

Piekarnia - Cukiernia Wypieki Rajewskich

Irlandia, Alan Dziewit Soho Bake House

Chcesz sprawdzić, w jaki sposób możemy Ci pomóc?

Wdrożenia, poznaj historie sukcesów

Wybrani klienci

Piekarnia „Żytnia” w Wyszkowie

„Mogę powiedzieć, że odczuwalny jest wzrost jakości produktów, a także docierają do mnie pozytywne opinie klientów. Cieszy także dyspozycyjność serwisu Ai-Solution, są pomocni w razie problemu”

Krzysztof Rasiński
Potrzeba:

Precyzyjne dopilnowanie receptury oraz stała kontrola rozchodu surowców

Receptor:

Seria WM MAX

Waga:

W-100-60-5

Piekarnia Staropolska

„Dzięki wykorzystaniu urządzenia wagowego nabraliśmy pewności, że klient otrzyma w piekarni zawsze niezmienny wypiek. Dodatkowo pokazały się oszczędności w surowcach ”

Ryszard Krawczyk
Potrzeba:

Podniesienie standardu pracy piekarni i jakości produktów oraz zmniejszenie kosztów produkcji

Receptor:

Seria WM 10

Waga:

W-100-60, W-500

Piekarnie/Cukiernie Putka

„Po zakupie wagi uzyskaliśmy to co zakładaliśmy – ułatwienie procesu pracy. Dla mnie ważne jest zwiększenie kontroli nad surowcami, mamy mniej błędów technologicznych z wykorzystaniem surowców. Wiadomo, że każda zmiana, to inni pracownicy”

Małgorzata Jasińska
Potrzeba:

Profesjonalizacja pracy piekarzy

Receptor:

S-5

Piekarnia-Cukiernia Majewscy Ciurzyńska

„Widzę po pracownikach, że łatwiej im się pracuje. Czyli oprócz oszczędności, zauważam zadowolenie pracownika obsługującego urządzenie. Chwalę ten zakup i polecam”

Zbigniew Majewski
Potrzeba:

Ułatwienie pracy piekarzy i poszukiwanie długofalowych oszczędności na surowcach

Receptor:

WM-20

Waga:

W-50

PSS Społem w Siedlcach

„Priorytetem było uzyskanie powtarzalności produktu, gdzie przy zmianach kadrowych PSS Społem mamy pewność, że klient kupi ten sam produkt”

Jarosław Danilczuk
Potrzeba:

Utrzymanie renomy piekarni dzięki eliminacji błędów popełnianych przez pracowników

Receptor:

Seria WM MAX

Waga:

W100-60-5