Problemy w cukiernii? Mamy rozwiązanie!

Pomagamy cukierniom zwiększać zyski i ograniczyć zwroty.

Ułatwiamy pracownikom i właścicielom utrzymać powtarzalność produkcji.

Nasze urządzenia Receptor na co dzień pomagają produkować pieczywo oraz setki tysięcy ciast, drożdżówek i pączków w ponad 200 zakładach w 5 krajach na świecie. Znamy naszą branżę, dlatego wiemy, jak zwiększyć Twoje dochody o co najmniej 25% w mniej niż rok.

"Receptor pojawił się w naszym zakładzie wiosną 2013 roku. Śmiało mogę powiedzieć, że gdybym dziś zabrał Receptor w moim zakładzie, że mógłbym się spodziewać buntu pracowników. Tak ich wyręcza, że nie wyobrażają sobie pracy bez niego.
Wdrożenie Receptora w zakładzie wymagało przygotowania receptur i sam ten proces jest procesem bardzo łatwym. Wdrożenie receptury zajmuje od 4 do 5 minut. Myślę, że Receptor powinien zadowolić właściciela piekarni, jak i osoby pracujące z nim."

Dariusz Rajewski,
Wypieki u Rajewskich

Pomagamy rozwiązywać problemy

Przeczytaj artykuł z Mistrza Branży

Patent silnej piekarni. 

Rodzina, rzemiosło i inwestycje w rozwój.

Obejrzyj, jak 2-krotnie zmniejszyliśmy koszt produkcji chleba w piekarni Młyn w Olecku

Jak to działa?
Jakie są korzyści?

Jak rozwiązać problem z powtarzalnością produkcji?

Brak doświadczonych pracowników. Jak rozwiązać ten problem?

Nie jesteś przekonany lub przekonana, czy Receptor sprawdzi się u Ciebie?

Obejrzyj i wysłuchaj opinii naszych klientów

Piekarnia Młyn w Olecku

Bogdan Smolorz, Gluten Free Bakery

Dariusz Rajweski - Cukiernia Wypieki Rajewskich

Irlandia, Alan Dziewit Soho Bake House